Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський університет видав колективну монографію

Авторами монографії «Методи та інструменти аналізу і прогнозування ринкової ситуації в забезпеченні стійкості суб’єктів господарювання» (ISBN978-966-289-469-1)представлені напрямки досліджень і основні результати напрацювань науковців, які виконані у межах роботи над темою дослідження «Підвищення економічної стійкості підприємств на основі методів та інструментів маркетингу» (державний реєстраційний №0118U004424 від 16.04.2018 р.).

У формуванні монографії «Методи та інструменти аналізу і прогнозування ринкової ситуації в забезпеченні стійкості суб’єктів господарювання» взяли участь науковці Херсонського національного технічного університету (м. Херсон), Херсонського державного університету (м. Херсон), Херсонської філії Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова (м. Херсон), Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), Одеської національної академії харчових технологій (м. Одеса), Міжнародного гуманітарного університету (м. Одеса).

Дана монографія складається з 4 розділів, 280 сторінок якої присвячені дослідженню методів та інструментів аналізу і прогнозуванню ринкової ситуації в забезпеченні стійкості суб’єктів господарювання. В монографії розкрито сутність економічної безпеки багаторівневої економіки, досліджено сучасні методи й інструменти аналізу й прогнозування, а також визначено форми забезпечення сталого розвитку суб’єктів підприємництва.

Монографія орієнтована на широке коло економістів та управлінців-практиків, науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти економічних та управлінських напрямків підготовки, усіх, хто цікавиться питаннями забезпечення стійкості суб’єктів господарювання.

Колективна монографія «Методи та інструменти аналізу і прогнозування ринкової ситуації в забезпеченні стійкості суб’єктів господарювання» розміщена на сайті ХНТУ за посиланням.

ХНТУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН