Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську провели акцію «Стоп наркотик»

Світ наркоманів сьогодні наблизився до кожного з нас. Все частіше ми говоримо про них, читаємо в пресі, чуємо про трагедії, що сталися в сім’ях знайомих, виною яких стали наркотики. Особливе занепокоєння викликає той факт, що у наркоманії – «молоде обличчя». Основне число людей, що споживають наркотики, зараз становить підростаюче покоління – молоді люди у віці від 14 до 30 років.

З метою попередження вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, розповсюдження наркоманії серед молоді міста та територіальної громади фахівцями Генічеського міського центру соціальних служб були проведені лекції «Скажемо наркотикам НІ» в Генічеському закладі загальної середньої освітии № 3 (Бєлічко Тетяна), Новоолексіївському ЗЗСО № 2 (Романова Ольга), Генічеському закладі загальної середньої освіти №1 ( Чкі Вікторія)  та Риківському ЗЗСО Генічеської міської ради (Лобач Олена).

Спільно з лікарем-наркологом Семеновим В.М. були проведені лекції-бесіди «СТОП НАРКОТИК» в Генічеський ЗЗСО № 1. Під час проведення лекцій серед школярів розповсюджено 104 інформаційно-просвітницьких буклетів «СТОП – НАРКОТИК». Охоплено разом 156 дитини. Фахівець з соціальної роботи Лобач Олена на радіо ФМ «Говорить Рикове» дала інтерв’ю «Наркотики – загроза для життя та здоров’я молоді та нації в цілому».

Наркоманія – це страшне соціальне зло. Силовими методами проблеми не вирішити, найбільш актуальними на даний час є заходи з інформаційним забезпеченням (видання листівок, буклетів, лекцій серед населення, компаніям в засобах масової інформації).

Наркоманія – серйозний виклик для сучасного українського суспільства. Тому давайте усі разом скажемо чітке і категоричне «ні!» наркотикам у нашому житті!

Генічеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН