Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші захистили 70-ту дисертацію

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Відбувся 70-й успішний захист дисертації на засіданні спеціалізованої вченої ради К 67.051.02, засновником та головою якої я є з 2008 року. Це цілий пласт історії університету, це долі семідесяти особистей, які прагнули досконалості, багато працювали, змінювали світ та досягали.
Вітаємо нашу колегу, викладачку кафедри біології, людини та імунології Херсонського державного університету Юлію Солону із захистом дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук за спеціальністю «Теорія та методика професійної освіти».
На розгляд першого у цьому році засідання була представлена тема «Підготовка майбутніх учителів біології до дослідницької діяльності у закладах загальної середньої освіти».
Кожне засідання спеціалізованої вченої ради – це хвилювання не тільки для здобувача, а й для всіх нас. Бо поповнюється родина науковців, зростає рівень викладацького складу університету.

До речі, вперше захист дисертації проходив у змішаному форматі, нам вдалося легалізувати цю процедуру. Тож все за вимогами та трендами часу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН