Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський державний університет офіційно став засновником ліцею

Про це повідомив ректор вишу Олександр Співаковський.

Понад четверть століття існує Херсонський академічний ліцей імені О.В.Мішукова. 26 років тому Олег Васильович Мішуков втілив у життя одну з найгеніальніших своїх ідей – заснував цей заклад. І вже минуло дев’ять років, як немає разом з нами Олега Мішукова, а ліцей, який нині носить його ім’я, продовжує впевнено крокувати вперед та виховувати успішну генерацію задля зростання і розвитку країни.

Академічний ліцей імені О.В.Мішукова багато років поспіль підтримує тісний зв’язок з Херсонським державним університетом. У 2004 році при внесенні змін до державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Херсонський державний університет не був зазначений у числі засновників закладу. Спільними зусиллями технічна помилка виправлена! Всі рамки закону витримані! Відтепер Херсонський академічний ліцей імені О.В.Мішукова має двох засновників – Херсонський державний університет і Херсонську міську раду.

Жодні перепони не заважатимуть Ліцею та ХДУ й надалі крокувати пліч-о-пліч. Ідея Олега Мішукова продовжує жити!

Ліцей завжди був і залишається невід’ємною частиною університету. І ми це довели!

Дякую за співпрацю колективу, директорці Ліцею Галині Бібік та екс-начальнику управління освіти Херсонської міської ради Юрію Ніконову!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН