Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині задекларував доходи відомий актор

Відомий український актор театру, кіно та дубляжу, у фільмографії якого налічується більше 100 робіт, Михайло Жонін. Він народився та виріс у Новій Каховці, підтримав деклараційну кампанію – 2021. Сьогодні він подав декларацію про свої минулорічні доходи та самостійно задекларував до сплати податки, які незабаром надійдуть до місцевого бюджету.

«Користуючись нагодою, запрошую усіх новокаховчан, які у 2020 році отримали доходи, долучитися до цьогорічної кампанії декларування та до 1 травня 2021 року прозвітувати про свої доходи. У податковій інспекції створені комфортні умови для подання громадянами податкових декларацій про майновий стан і доходи. Крім того, фахівці центру обслуговування платників нададуть вам кваліфіковані консультації з питань заповнення декларацій. У разі виникнення питань дзвоніть за номерами телефонів: (05549) 4-52-88 та (05549) 4-52-02», – зазначила очільниця Новокаховської ДПІ Галина Серебрянська.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі щиро висловлює свою подяку професійному земляку за особистий внесок у розвиток рідного міста та високу громадянську свідомість під час виконання конституційного обов’язку зі сплати податків.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН