Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці сплатили 3,7 мільярда гривень ЄСВ

Підприємства та підприємці Херсонщини у січні-листопаді п. р. сплатили до бюджету 3684 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Майже половину суми або 1841 млн. грн. сплатили страхувальники обласного центру. У порівнянні з таким же періодом минулого року надходження ЄСВ зросли на 17 відс. або на 550 млн. гривень. 

Найбільш активно ЄСВ сплачували роботодавці та підприємці, які перебувають на обліку в Херсонському управлінні Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Вони спрямували на соціальні видатки 2460 млн. гривень. Платники Новокаховського управління перерахували 924 млн. грн. ЄСВ, Генічеського управління – 300 млн. грн. єдиного внеску.
Нагадаємо: єдиний внесок автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в держказначействі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Прес-служба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН