Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці зустріли колег із зони проведення ООС

Із урочистих та святкових привітань працівників податкової міліції, які повернулися із зони проведення операції Об’єднаних сил, розпочався трудовий день податківців Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. 

Дружніми обіймами та щирими словами вдячності податківці зустрічали офіцерів податкової міліції Олега Руснака та Петра Пальжка, які професійно виконували покладені на них обов’язки, під час перебування на території  проведення операції Об’єднаних сил.

Від трудового колективу начальник фіскальної служби області Ігор Клим подякував працівникам податкової міліції за мужність та витримку та наголосив, що такими колегами треба пишатися, адже вони справжні патріоти України, які зразково захищають економічні інтереси держави.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток податкової служби, виконання завдань щодо боротьби зі злочинністю у сфері оподаткування та з нагоди повернення із зони проведення операції Об’єднаних сил патріоти – держслужбовці отримали іменні подяки від голови Херсонської обласної адміністрації Юрія Гусєва та грошові заохочення від профспілкового комітету ППОП Головного управління ДФС у Херсонській області Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

                                                               

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН