Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеському місьвиконкомі провели навчання старост

5 лютого2021 року в актовому залі Генічеської міської ради відбулось навчання старост. У заході взяли участь заступники міського голови Ірина Попова та Юрій Бабанін, начальник відділу соціального захисту населення Генічеської міської ради Олена Носатова, начальник відділу реєстрації місця проживання міськвиконкому Любов Золотарьова.

Перед початком навчання до старост звернулась Ірина Попова, яка зазначила, що комбінація реформ та технічного прогресу висуває високі вимоги до професіоналізму службовців, на яких покладено виконання завдань і функцій держави та місцевого самоврядування. Питання, які постають перед старостами, дуже складні та важливі, адже старости є представниками інтересів мешканців громади і основна мета їх діяльності  – це безперешкодне отримання місцевими жителями адміністративних послуг.

Під час навчання розкривалися найактуальніші теми, обговорювалися проблемні питання, які можуть виникнути під час здійснення старостами своїх повноважень.

Начальник відділу Олена Носатова наголосила, що соціальні послуги повинні бути наближені до людей, повідомила, що з березня 2021 року запрацює програмний комплекс, інтегрована інформаційна система «Соціальна громада», тому для роботи необхідно оформити електронний ключ в найкоротший термін. Також Олена Носатова розповіла про вимоги до оформлення заяв на отримання житлових субсидій, соціальних виплат та матеріальних допомог.

Любов Золотарьова, начальник відділу реєстрації місця проживання міськвиконкому, ознайомила присутніх із Правилами реєстрації місця проживання громадян, переліком документів, необхідних для реєстрації місця проживання, розповіла про особливості реєстрації місця проживання малолітньої дитини, ознайомила із необхідною звітністю до міграційної служби та строками ії подання, надала зразки заяв.

В ході навчання старости отримали відповіді на запитання та корисні матеріали для використання у роботі.

Генічеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН