Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Минулорічні горностаївські нелегали стають бізнесменами

Напередодні Нового року начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олександр Ковальов у складі районної робочої групи з легалізації найманої праці та заробітної плати відвідав 25 суб’єктів господарювання з інспекційними візитами.

Під час проведення рейду учасники групи встановили 5 фізичних осіб, які займалися підприємницькою діяльністю без державної реєстрації. Ще3 бізнесмени нелегально використовували працю найманих робітників.

Податківець роз’яснив неоформленим робітникам та «псевдо» підприємцям важливість офіційного працевлаштування, сплати єдиного соціального внеску та зосередив увагу на відповідальності за ведення бізнесу без державної реєстрації, штрафних санкціях за використання найманих працівників без оформлення трудових відносин.

Активна робота горностаївських податківців із легалізації підприємницької діяльності та трудовоїзайнятості дає свої позитивні результати. Вже у перші дні нового року три бізнесмени повідомили про оформлення на роботу найманих працівників, а один громадянин  зареєстрував підприємницьку діяльність.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН