Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Генічеську стартує масштабний проєкт трансформації міста

Про це повідомляється на сайті Генічеської міської ради.

В Генічеську починає свою роботу Проєкт «Південне узбережжя України: від дослідження до розвитку». Він покликаний сприяти розбудові Генічеська задля перетворення його в «місце щасливих людей», де буде комфортно і мешканцям, і відпочиваючим, де є умови для інвестиційно привабливого бізнесу, який би забезпечив нові перспективні робочі місця та заохочував молодь залишатися в рідному місті.

Головним завданням проєкту є дослідження урбаністичного потенціалу Генічеська, переосмислення розвитку міста та розробка альтернативних сценаріїв просторових трансформацій, які дадуть поштовх до якісних екологічних, соціально-економічних і соціально-культурних змін.

Проєкт є відкритим, з великою кількістю лекцій, круглих столів онлайн і на живо. Перший круглий стіл відбудеться17 грудня 2020 року о 17.00 годині в сесійній залі Генічеської міської ради.

Запрошуємо активістів від громади, депутатів, представників ЗМІ, влади та бізнесу взяти участь у круглому столі. Ви зможете запропонувати власні ідеї проєктів розвитку туристичного бізнесу та громадських просторів Генічеська, долучитись до розробки просторових рішень.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН