Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині виставили на аукціон кладовище

Про це розповів депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко.

Останні декілька років ми є свідками чималих махінацій та порушень в Головному управлінні Держгеокадастру у Херсонській області. Як депутат обласної ради особисто брав участь у роботі комісії З ПИТАНЬ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ЕКОЛОГІЇ

Херсонської обласної ради VII скликання, де розглядались скарги від фермерів та пересічних громадян на дії керівництва вище зазначеної установи. І ось чергове кричуще порушення!

До мене звернулися жителі села Нова Кам’янка, Милівської ОТГ, бо обласне керівництво Держкадастру виставило на аукціон – КЛАДОВИЩЕ!!! Лот 60006, аукціону 29730. Дата проведення 16.12.2020 р.

Змушений був звернутися з листом до недавно призначеного керівника цієї установи Паливоди Олександра з вимогою зняти з аукціону кладовище. Лист було розглянуто та лот знято. Дякую, Олександре Миколайовичу, за оперативність та розуміння ситуації.

З приходом нового керівництва в Головне управління Держгеокадастру в Херсонській області фермери та мешканці Херсонщини отримали надію на чесну та справедливу співпрацю з даною установою!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН