Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи відповідають умови в новому ЦНАПі потребам херсонців

Вже декілька днів відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб приймає херсонців у новому приміщенні за адресою Суворова, 39. Чи є там черги та які умови у ЦНАПі – дізнавалось Суспільне.

У оголошенні вказано, що за старою адресою відділ реєстрації вже не здійснює прийом громадян. На Суворова, 39, говорить відвідувачка ЦНАПу Людмила Павлович, великого скупчення людей немає. Сама вона чекає на вулиці.

“Там багато місць. Можна присісти. Немає скупчення людей, як було там. Широка, простора зала. Більш комфортно. 25 листопада отримали смс-повідомлення, що вони переїхали. Ми прийшли, все добре. Сказали, коли ваша електронна черга підійде, вас викличуть. Чекаємо”.

Є відвідувачі і в приміщенні. Тут стільці розставлені на певній відстані. Не задоволений роботою відділу відвідувач ЦНАПу Віктор Григорович.

“Погано, що тут каси немає. Треба йти платити Бог знає куди. На старому місці була каса. Прийшов, виписали тобі талон, оплатив і все. Не треба нікуди йти. Ви знаєте, як мені важко ходити”.

Термінал буде, – говорить заступниця начальника міського відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб Оксана Грициніна. Тепер не треба займати чергу з 4 години, щоб отримати талон. За день фахівці прийматимуть до ста тридцяти людей.

У період карантину у нас приймальні дні з 8:30 до 15:30 без перерви на обід. З 8:00 ми починаємо видавати талони. Талонів усім вистачає. Люди приходять зараз ще є талони. Ніякого ажіотажу немає”.

Загальна вартість робіт на цьому об’єкті близько 13 млн. грн. Згідно з проєктом роботи розподілені на 3 етапи. Повністю завершити їх мають 2021 року.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН