Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерській ОТГ відбулась перша сесія новообраних депутатів (Відео)

26 депутатів від 8 партій набули своїх повноважень, отримавши посвідчення та склавши присягу.

Набула повноважень Білозерського селищного голови і Антоніна Чередник, якій громада довірила ще на 5 років бути очільницею ОТГ. Антоніна Чередник присягнула на вірність громаді і закрила сесію, попрохавши час у депутатського корпусу на визначення з кандидатурою секратаря ради та старостів. Бо до Білозерської ОТГ приєдналось ще 22 села, суттєво зросла і кількість населення, і бюджет.

На сесії були присутні і працівники агрофірми-радгоспу “Білозерський”, які вболівають за долю підприємства, адже громадою “розповсюджується інформація ” про ініціативу деяких депутатів про продаж комунального підприємства.

Нинішня голова Білозерської ОТГ Антоніна Чередник підтримує розвиток агрофірми, як комунального підприємства, адже це щороку додатковий дохід в бюджет громади до 50 млн гривень від стабільної роботи підприємства.

На першій сесії була і спроба рейдерського захоплення влади екс-кандидатом на посаду селищного голови зі спробою створити неправочинні органи влади, перед якими буде поставлене завдання – поставити на голосування питання щодо приватизації і відчудження майна та земель агрофірми-радгоспу “Білозерський”. Але цього разу спробу вдалось попередити.

Як проходила резонансна сесія новообраних депутатів Білозерської ОТГ і як приймала повноваження селищного голови Антоніна Чередник дивіться у відео телестудії “Український південь“:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН