Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині підприємці перекрили дороги

Підприємці промтоварного ринку “7-й кілометр” перекрили Овідіопольську дорогу під Одесою. Люди протестують проти “карантину вихідного дня”, розповів кореспондент Суспільного.

Учасники акції скандують “Разом – ми сила”, “Ні – геноциду”, “Ми хочемо працювати”.

За словами голови Всеукраїнської профспілки підприємців “Єдність” Ольги Костенко, учасники акції вимагають відставку президента України, Кабінета міністрів України та Верховної ради.

“Вони приймають закони проти народу України та на його знищення. Вони є злісними ворогами народу. Ніяких локдаунів”, – пояснила Ольга.

Жінка оголосила безстрокове голодування, аби “відстояти право на працю”.

Голова профспілки підприємців Книжкового ринку Сергій Гончарук побачив у соцмережах, що люди перекрили дорогу та вирішив підтримати мітигарів.

“Люди хочуть, аби здійснювалося Конституційне право на працю. Люди хочуть працювати та заробляти гроші свої родинам . Ми в першу чергу виступаємо проти карантину “вихідного дня”, – поділився Гончарук.

Голова “Всеукраїнської професійної асоціації підприємців” Борис Емельдеш, назвав закриття ринків “свавіллям”.

“Ми не розуміємо згідно з якими критеріями закриваються ринки та яку користь принесе “карантин вихідного дня”. Я прошу і президента, і всі органи влади налагодити контакт із бізнесом, аби не змушувати нас виходити на вулицю. Ми виходимо, бо нас не чують та немає ніякого діалогу” , – пояснив Емельдеш.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН