Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одещина співпрацюватиме з Туреччиною у сфері енергетики

Про це повідомляють на сайті міської ради.

1 червня 2021 року, в одеській мерії відбулося підписання Меморандуму про співпрацю, метою якого є співробітництво у сфері енергетики щодо утворення нових генеруючих потужностей міста Одеси. 

Сторони Меморандуму: Одеська міська рада в особі міського голови Геннадія Труханова, компанія «AKSA Energy» в особі віцепрезидента Ніслі Сердара (Турецька республіка) та товариство з обмеженою відповідальністю «Маржінал» в особі директора Кюлекджі Джевдета (Турецька республіка).

Згідно з документом мета співпраці – стимулювання розвитку сприятливого інвестиційного клімату енергетичного сектору регіону, підвищення енергетичної безпеки міста Одеси, підвищення ефективності споживання та використання енергопродуктів та зменшення техногенного навантаження на довкілля.

Меморандум передбачає розвиток енергетичної галузі шляхом будівництва Одеської парогазової станції на території міста Одеси.

Напередодні підписання міський голова Геннадій Труханов провів робочу зустріч з представниками турецької делегації, на якій сторони провели обговорення питань щодо можливих ділянок будівництва, обслуговування і підключення станції до міських мереж, щорічних потреб міста в тепловій та електроенергії, а також цінової політики.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН