Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міжнародна співпраця у херсонському виші переходить у дистанційний формат

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Міжнародна співпраця – важлива складова діяльності педагогічного факультету, яка сьогодні також переходить у дистанційний формат.

Так, сьогодні відбулась перша онлайн-зустріч з представниками Фребельсемінару (м.Кассель, Німеччина) – навчального закладу, з яким педагогічний факультет вже більше 20-ти років підтримує міжнародні зв’язки.
Організатори зустрічі – Л.Є.Петухова, професор, декан педагогічного факультету, голова Громадської організації “Фребельтовариство”, О.Е.Анісімова, координатор Освітнього центру Ф.Фребеля, та Н.А.Воропай, завідувач кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти.

До розмови долучилися викладачі Фребельсемінару – Андреа Матайс та Ульріке Керстен, а також керівники закладів дошкільної освіти Херсона, які вже використовують або готові реалізовувати фребелівські методики.

На зустрічі було обговорено основні ідеї щодо українсько-німецького викладання спецкурсу “Фребельпедагогіка”, можливості реалізації спільного проекту з практичними заняттями, майстер-класами, обміном думками, ідеями, досвідом.

Попереду – багато роботи: узгодження змісту проекту, координація конкретних методів та прийомів, вирішення організаційних моментів та зобов’язань сторін.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН