Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Надходження до місцевих бюджетів Великоолександрівщини зросли на 4 мільйони гривень

Протягом січня – жовтня 2020 року до місцевих бюджетів Великоолександрівщини  надійшло 97,8 млн гривень  податків і зборів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження до місцевого бюджету зросли на майже 4 млн гривень або 4,2 відсотки.

Найбільшу частку доходів місцевого бюджету або 53 відсотки складає податок на доходи фізичних осіб. З початку року його надходження склали     52 млн гривень. Це на 3,5 млн гривень або 7 відсотків більше аналогічного періоду минулого року.

Серед лідерів по сплаті – плата за землю. За вказаний період надходження склали 22,4 млн гривень цього податку. Приріст до січня – жовтня 2019 року становить  881 тис. гривень.

Не менш важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Великоолександрівського району залишається єдиний податок. Загалом надійшло 21,6 млн гривень єдиного податку. Це на 
 384 тис. гривень  більше, ніж за січень – жовтень минулого року.

Податкова служба області активно працює над тим, аби своєчасне наповнення бюджету підкріплювалося сучасним сервісним обслуговуванням платників.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що у меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету платник має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. У тому ж меню фізичні особи можуть сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН