Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як розкрадався Херсон за часів незалежності України

Про те як змінювався Херсон останніми роками, як його забуовували, руйнували, розкрадали, городянам на фейсбуці нагадала херсонська журналістка Лідія Григор’єва:

 – Це таким може бути весь Херсон вже з понеділка. Кожен паркан – це маленька історія крадіжки комунального майна у городян, при закритих очах правоохоронців, при мовчазній згоді еліти – школа в центрі міста, історичний готель “Херсон”, центр Суворова – історичні сходи до драмтеатру.

Цинічно ексмер крав у громади, що погано лежало, пропонуючи інвесторам бути в долі. Початок 2000-х років розквіт бізнесу, тоді з’являвся Вовчик з чудовою пропозицією стати співвласником власної справи, але 51% він, у зраділих з грошима “нових господарів”, залишав за собою, рік за роком збагачуючи свої статки. А от цікава історія далі, бо багато хто з тих, хто повівся бути партнером на 49%, залишився ні з чим-гроші вкладали, а співвласник, що мав 51% в різний спосіб викидував їх зі своїх партнерів.

Мені тут дехто пише, шо не бачить моєї позиції щодо майбутнього мера, то я вам скажу, а чи може в демократичному місті на півдні України бути очільником – злодій, який порушив одну заповідей “Не вкради”, а чи може бути провідником громади той, якому закидають вбиство партнера, той, чия родина у Франції та Ізраїлі, і ще багато той… . Чи ми зовсім втратили свою гідність!? Завтра 15 листопада і скажу вам : “Думай-те!!!!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН