Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівник Херсонської ТЕЦ дав офіційну відповідь щодо ситуації, яка склалася на підприємстві

ОФІЦІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИКА АТ “ХЕРСОНСЬКА ТЕЦ” ОЛЕКСАНДРА РОВОВОГО

Сьогоднішнє звернення мені хочеться почати із слів подяки колективу Херсонської ТЕЦ за те, що у фінансово – складний для держави та підприємства час, вони змогли не лише стовідсотково підготувати обладнання та тепломережі до роботи в опалювальний період 2020-2021р.р., а й розробили техніко – економічне обґрунтування реконструкції ТЕЦ, яке дасть змогу зменшити споживання природного газу, тарифи, теплові втрати та покращити подачу теплоносія споживачам.

Нам довелось витримати нелегке протистояння із АТ «Херсонгаз», де ми відстояли свою позицію, виключно, у правовому полі, що і було підтверджено ухвалою Господарського суду Херсонської області.
Прикро чути, що Херсонська ТЕЦ не надавала економічних пропозицій щодо вирішення питання погашення заборгованості. Це не відповідає дійсності, адже договір реструктуризації боргу – не «пусті» слова, а серйозні зобов’язання, які будуть повністю виконані.

Складний фінансово – економічний стан нашого підприємства є наслідком не лише багатомільйонних боргів населення за опалення, але і тих прогалин у чинному законодавстві, які суперечать реаліям сьогодення.
Наразі стабільна робота товариства у цей опалювальний період залежить від наших споживачів. Якщо ми працюватимемо як одна команда – тепло, затишок та душевний спокій цієї зими нам гарантований

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН