Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська ТЕЦ отримала газову номінацію та акт готовності підприємства до опалювального сезону

На цьому тижні АТ «Херсонська ТЕЦ» здійснила кілька важливих кроків на шляху до опалювального сезону 2020/2021р.р. По – перше, підприємство отримало акт готовності до майбутнього ОЗП, засвідчений інспекторами з енергетичного нагляду Департаменту державного нагляду за експлуатацією  електричних станцій та мереж. Цей документ свідчить про те, що потужності підприємства готові до виробітку теплової енергії та її подальшого транспортування до споживача.

Диспетчерська служба Товариства також успішно пройшла перевірку, тож у разі виникнення запитань щодо подачі теплоносія чи строків закінчення ремонтних робіт, абоненти ТЕЦ можуть сміливо телефонувати за номером 51-80-51.

Вслід за актом готовності підприємства до опалювального сезону 2020/2021р.р. Товариством було підписано договори з постачальником природного газу НАК «Нафтогаз України» на весь опалювальний сезон 2020/2021р.р. В результаті чого Херсонській ТЕЦ надано номінацію, яка відображена на інформаційній платформі ОГТСУ (Оператора газотранспортної системи України).

12 жовтня 2020 року розпочато заповнення теплових мереж усіх напрямків мережевою водою та завершуються останні ремонтні роботи на тепломережах товариства, за адресами: вул. 28 Армії, 13, Залаегерсег, 31, Гетьмана Сагайдачного, 10-12, А. Сенявіна, 152, Молодіжна 7-А та пр. 200 років Херсона, 44 (у полі).

Протягом літньої ремонтної кампанії було проведено поточні ремонти  котлів № 1, 3, 4, 5, 6, 7 та турбогенераторів № 1, 2, 3, та велись ремонтно – відновлювальні роботи на 74 ділянках пошкоджень, виявлених квітневими гідравлічними випробуваннями.

Для отримання підтримки Уряду у питаннях реконструкції обладнання ТЕЦ для більш економічного використання палива, забезпечення роботи станції протягом року, виробітку електроенергії за доступною ціною для кінцевого споживача та зменшення втрат теплоносія було розроблено техніко – економічне обгрунтування «Реконструкція Херсонської ТЕЦ» та проведена його експертиза.

Станом на 15 жовтня Херсонська ТЕЦ готова до майбутнього опалювального сезону на 99%.

пресслужба Херсонської ТЕЦ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН