Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільниці Одеської наукової бібліотеки присвоїли звання “Заслужений працівник культури України”

Генеральному директору Одеської національної наукової бібліотеки Ірині Бірюковій присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України».

По телефону і в соцмережах Ірина Олександрівна сьогодні отримує привітання від друзів бібліотеки, серед яких урядовці, парламентарі, дипломати, науковці, митці, представники церкви, меценати і користувачі з України і з-за кордону.
Особливою теплотою відзначилася зустріч з колегами по роботі, адже уся трудова діяльність Ірини Бірюкової пов’язана з Одеською національною науковою бібліотекою, у якій вона пройшла шлях від рядового бібліотечного працівника до генерального директора.
http://odnb.odessa.ua/view_post.php?id=3025

Талановита людина – талановита в усьому. Ірина Олександрівна поділилася з колегами своїм вранішнім поетичним натхненням:
Дякую Богу, що дав Висоту,
людям, які не бояться польоту,
Вітер, що злетом вшановує спротив,
й Друзів, що опліч у бурю ідуть!

Вона пояснила: «Ці рядки я присвячую вам, людям, на яких можна покластися. Підіймаючись сходинками, важливо тримати рівновагу, але знати, що ти не один… У сучасному світі треба пояснювати людям, що відбувається в бібліотеках, наскільки вони є важливими і корисними і наскільки важливо їх підтримувати через власний досвід, власні здобутки. Все, що ми робимо, ми робимо заради певної місії. Якщо ми можемо віддати часточку тепла, тієї турботи, того сенсу, який у нас вкладали наші вчителі, то наша дорога не є марною. І кожному, хто на цій дорозі поруч зі мною, я щиро дякую».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН