Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери допомагають наводити лад в Одеському зоопарку

Про це розповіли на сторінці Одеського зоопарку:

З кожнем днем до Одеського зоопарку приходять все більше волонтерів. До нас приходять сім’ями, організаціями і просто поодинокі люди які хочуть допомогти нам. Одеський зоопарк щиро ДЯКУЄ усім волонтерам. Разом ми робимо велику справу. Сьогодні наші волонтери допомагали фарбувати вольєри та паркани, займалася переміщенням грунтів у слоновнику, прибирали у вольєрах птахів.

Всіх охочих бути волонтерами просимо зв’язуватися з нами за телефоном 0681920701 -(Viber, Telegram)-Ольга Павлова. Також ми будемо раді прийняти меценатську допомогу у вигляді виконання будь-яких робіт (наприклад, реконструкції конкретного вольєра тощо). З пропозиціями такої допомоги просимо звертатися до директора Ігоря Бєлякова, тел. 068 1404 539.

Одеський зоопарк щиро ДЯКУЄ нашим сьогоднішнім волонтерам:спільноті “Квестори Одеси”, Світлані, Наталії, Руслані Кучерук, Тетяні, Олегу Волкову, Сніжані Нельсон, Евгену, Любові, Ірині Циркун, Денису Лавренюк, Юлії Тараканової, Ганні та Одеському інклюзивно-ресурсному центру #5

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН