Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Covid-19 на Одещині: Як волонтери допомагають лікарям у боротьбі з пандемією

Про це повідомляє одеська волонтерка, керівниця благодійного фонду “Корпорація Монстрів” – Катерина Ножевнікова на своїй сторінці у Фейсбук:

«Звіт буде короткий.
Бо все, що відбувається, просто як фільм жахів. Я в якийсь момент подумав навіть, що захворів і почав навіть писати волю – трясця просто як землетрус. І десь в глибині душі я була щаслива – тому нарешті відключаюся від усього цього. Але потім відпустили) А отже, ось вам сьогодні, тільки хороше
Апарат високопотокової оксигенації вже ′′ працює ′′ у дитячій лікарні. Наближається другий. Дякуємо всім, хто перерахував 200 тис грн на придбання пристрою та Oleksandr Yakovenko, хто придбав ще один на першу годину збору. Дитячі анестезіологи цієї чудової лікарні дякують щиро.
Передали професійний пульсоксиметр та два пристрої Sipap у відділенні пульмонології обласної лікарні. Дві сіпапаси виїхали до Болградської ЦРБ, де, на жаль, також важкохворі. Ну а постільну білизну зняли просто в гори) П ‘ ять концентраторів вже приїхали і приєдналися до нашої величезної кисневої родини)) Olga Grushko 3 шт.
А також Vlasta Shovkovska та Oceanman
А учні початкової школи ′′ Генерація XZ ′′ зібралися ще на 2 концентраторів.
А завтра приїде ще п ‘ ять штук! Від мережі супермаркетів ′′ Обжера ′′ та Дмитро Франкель
І ще 1000 кисневих масок (вони на вагу золота) від мережі Аптека 9·1·1 Дякую!!!
Игорь Pasternak Я просто міцно обіймаю тебе за кожного старого, за якого ти боровся зі мною сьогодні.
Denys Sebov дякую за важкий інсульт та оперативну госпіталізацію, незважаючи на порушення протоколу прийому. Шлемо Вам побажання здоров ‘ я.
Арам Antashyan ну я тебе просто обіймаю з ранку до вчора. Для всіх моїх бабусь і дідусів і окремо за вашу позицію і готовність захищати інтереси пацієнтів області. Шкода, що не все можна описати, але на лавці ми з вами точно сядемо через 40 років і згадаємо. Ну, якщо доживемо, звісно)
Дякуємо всім, хто допомагає допомагати. Сьогодні був дуже важкий день. Але й круто.
Бережіть себе та своїх близьких. Ми йдемо в пік.
І ще. Акаунт ′′ Дихай ′′ завжди відкритий. Не хотів нічого збирати, але не виходить. Мені постійно треба щось купувати..»
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН