Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські студенти цього місяця почнуть навчання у польському виші за грантовою програмою

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Продовжуємо інтеграцію в міжнародну освітню спільноту🤝
У Херсонському державному університеті на платформі ZOOM проведено брифінг із керівництвом Поморської Академії у м. Слупськ (Республіка Польща) – Данутою Герчинською (проректором з міжнародних зав’язків та навчальної роботи), Пауліною Шмілінською (координатором міжнародної діяльності) та представниками факультету менеджменту Поморської Академії.

За головуванням з нашої сторони першого проректора Сергій Омельчук, проректора з навчальної та науково-педагогічної роботи Виталий Кобец разом з деканами факультету бізнеса і права Андрей Соловьёв, факультету української й іноземної філології та журналістики Irina Goshtanar та професоркою кафедри англійської мови та методики її викладання Евгения Спиваковская обговорили перші кроки співпраці за проєктом «Pomeranian Academy 5plus – development quality», на імплементацію якого Поморська Академія отримала грант.

В рамках проєкту Поморська Академія надає можливість студентам ХДУ отримати диплом РВО «Магістр» за напрямом «Management», навчання здійснюється англійською мовою.
Під час зустрічі студенти поспілкувалися з керівництвом Академії щодо умов вступу та особливостей освітнього процесу, що розпочинається вже цього місяця.
Щиро вдячний Поморській Академії, яка вже багато років є нашим другом та партнером, за багаторічну плідну співпрацю!
#ХДУтвійшляхдоуспіху

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН