Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Будівництво Сиваської амбулаторії загальної практики сімейної медицини наближається до фінішу

5 листопада поточного року  голова Новотроїцької районної державної адміністрації Наталія Солтановська та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології Новотроїцької райдержадміністрації Андрій Власиневич проінспектували хід будівництва лікарської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини  в          смт Сиваське.

Працівниками   ТОВ «БУДІВЕЛЬНА ГРУПА СМАРТХАУС» вже виконано основні об’єми будівельних робіт. У стадії завершення  роботи з облицювання плиткою стін та підлоги приміщень, улаштування внутрішніх комунікацій, монтажу тротуарної плитки. На цьому тижні  розпочато  утеплення фасадів мінеральною ватою.

За інформацією керівництва АТ «Херсонобленерго» з 16 по 20 листопада 2020 року будуть проведені роботи з підключення нової амбулаторії до мережі електропостачання.

Нагадаємо, що реалізація проєкту будівництва Сиваської амбулаторії загальної практики сімейної медицини здійснюється з 2018 року, замовником будівництва був визначений Департамент будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської обласної державної адміністрації. Роботи на об’єкті, до їх зупинення 20 листопада 2019 року, виконувало товариство з обмеженою відповідальністю «Майстер-Буд». Підрядник постійно порушував графік виконання робіт, вимоги будівельних норм та правил не витримувалися.   В результаті договір з підрядником, який розпочинав будівництво, було розірвано.

У другому кварталі поточного року були проведені нові тендерні процедури і укладено договір з переможцем  – ТОВ «БУДІВЕЛЬНА ГРУПА СМАРТХАУС». Загальна вартість робіт після проведення аукціону 12.05.2020 складає 4122,3 тис. грн.

Роботи на об’єкті будівництва відновлено 25 червня 2020 року.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН