Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Козацькому мають відкрити новозбудовану лікарську амбулаторію наступного місяця

8 листопада перший заступник голови Бериславської районної державної адміністрації Ірина Дробиш відвідала будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селищі Козацьке аби оглянути хід виконання робіт та визначити ряд завдань, які необхідно тримати на контролі.

Так, було проінспектовано поточний стан будівництва, включаючи як внутрішні, так і зовнішні роботи. Згідно затвердженого графіку здачі об’єкту, відкриття заплановане на наступний місяць. Тому Ірина Анатоліївна поспілкувалась з підрядником, визначивши ряд питань, на які необхідно звернути увагу. Серед таких: питання щодо забезпечення підключення амбулаторії до електро- та газопостачання, прокладення асфальтного покриття по вулиці, на якій знаходиться новобудова, забезпечення благоустрою території тощо.

Фінансування будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини відбувається за рахунок державного бюджету з урахуванням обов’язкового співфінансування місцевими бюджетами у розмірі 10 відсотків. Для Ольгівської амбулаторії, будівництво якої також планують завершити у наступному місяці, це – 638,436 тис. грн, а для Козацької – 629,796 тис. грн. Дані суми уже переведено на рахунок Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської обласної державної адміністрації.

Бериславська РДА 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН