Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для херсонських студентів-медиків придбали надсучасне обладнання

Про це повідомив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Відтепер заняття точно не будуть такими, як раніше! У Херсонському державному університеті з’явився інтерактивний анатомічний стіл високої роздільної здатності! Все абсолютно прозоро! Інформація про закупівлю — за посиланням: https://www.dzo.com.ua/tenders/7281079.

В тендері брали участь дві фірми — ТОВ «Сучасний медичний центр “ОРТО”» і ТОВ «Освітньо-реабілітаційні технології». Саме остання фірма здобула перемогу. Ціна столу — 870 тис. грн. Він підвищуватиме ефективність викладання спеціалізованих медичних дисциплін для студентів медичного факультету, факультету фізичного виховання та спорту, студентів-біологів.

Реальність дійсно захоплює, адже відкривається можливість дослідити кожний куточок тіла у 3D відображенні, зімітувати різні стани тіла (переломи, розрізи). До столу додається повний набір лекцій та курсів, а також додаткові модулі: патоанатомія, ультразвукові дослідження. Інтерактивний анатомічний стіл підвищуватиме імідж Херсонського державного університету та нашу роль у медичному освітньому середовищі! Чекаю відгуків від студентів та викладачів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН