Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учні поліцейського спортивного клубу «КІТ» посіли друге місце у кубку України з “Контактного карате”

Вихованці поліцейського спортивного клубу «КІТ» під тренерством володаря «чорного поясу» з контактного карате, працівника Горностаївського відділення поліції Миколи Кітченка у складі збірної команди Херсонської Федерації “Контактного карате» вибороли друге загальнокомандне місце у кубку України з «Контактного карате». Змагання відбулися у місті Миколаїв та об’єднали найкращих представників різних спортивних клубів з усіх куточків України.

17 спортсменів горностаївського клубу «КІТ» віком від 5 до 19 років увійшли до команди Херсонської Федерації “Контактного карате». У напружених поєдинках хлопці та дівчата виборювали звання найсильніших. В особистих заліках горностаївські спортсмени посіли 12 перших місць та отримали золоті медалі. Завдяки перемогам спортсменів клубу збірна команда Херсонщини посіла почесне загальнокомандне друге місце, поступившись лише господарям змагань.

Багаторазовий чемпіон Європи і Світу зі змішаних єдиноборств, інструктор вищої категорії Микола Кітченко у вільний від служби час тричі на тиждень тренує дітей у поліцейському спортивному клубі «КІТ», який заснував кілька років тому. Майже всі вихованці клубу беруть участь у всеукраїнських, європейських та світових чемпіонатах, завойовують кубки і медалі найвищого ґатунку.
Вітаємо всіх спортсменів з блискучим виступом, новими досягненнями та гарним результатом поєдинків. Чергова перемога учнів та їх наставника Миколи Кітченка вкотре довела, що на Херсонщині вихованці спортивного клубу «КІТ» – найсильніші!

Поліція Херсонської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН