Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стали відомі результати виборів до Херсонської обласної ради

Якими є попередні результати повідомив Володимир Молчанов, представник Комітету виборців України на Херсонщині:

– Це ще не протокол, і не отримані офіційні підсумки від кількох громад, але там не б’ється лише кількість голосів за партії без підтримки конкретного кандидата – на одиниці, тому ні на що вже не вплине. Змінити нижченаведене можуть лише суди, і стосуватись це може лише єдиної партії, яка ледь перетнула межу – Блока В. Сальда. (5,09%, на 221 голос більше за необхідний мінімум)

В будь-якому разі, результат інших партій по мандатах може змінитися тепер лише в бік збільшення. Або лишитися таким як є.
Кількість мандатів див. на скріншоті, а персонально тут:
єдиний мандат в ТВО в ЄС взяв Олександр Співаковський (Херсноський ТВО № 7), з чим і вітаю. Разом у ЄС 7 мандатів, і решта 6 отримає їх за єдиним списком, це: Sergey Khlan
Йосипенко Ігор, Наталя Тарасова, Ольга С’єдіна, Валерій Салтиков , Віктор Пунгін.

Єдиний мандат в ТВО у “Батьківщині” взяв Олександр Бабич (ТВО № 5), який однак, переобрався заразом міським головою Голої Пристані і тому не має права отримувати мандат депутата. Замість нього мандат дістанеться Михайлу Чухлядю, фермеру з Новокиївки. Разом у БЮТ 6 мандатів, 5 з них за єдиним списком: Юрій Одарченко , Марія Левківська, Кістечок, Романенко, Архіпова.

НТЖ – 7 мандатів в ТВО, з них 4 в округах Херсона. З мені відомих переможців це Галина Лугова, Юрій Рожков, Альберт Черепаха. Крім того 6 пройшли за єдиним списком, разом 13.

ОПЗЖ – 15 мандатів, НК – 7, СН-11, БВС – 5. Цікавим є проходження за списками ідеологічно антагоністичних партій батька з сином: Едуард Репілевський пройшов у ТВО №8 (Херсон) від ОПЗЖ, а його син Данило Едуардович – за єдиним списком від “Слуги народу”.

Останній, хто пам’ятає, був кандидатом від СН на минулорічних парламентських виборах і програв Ігорю Колихаєву. Ніякого світоглядного конфлікту між батьком і сином не помітно, принаймні, вони обидвоє працюють генеральним і фінансовим директорами в одному с/г підприємстві.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН