Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі власники VIP-автівок сплатили до бюджету 4,6 мільйона

У січні-вересні до місцевих бюджетів регіону надійшло 4 мільйони 638 тисяч гривень транспортного податку (без даних великих платників, які зареєстровані в Східному управлінні Офісу ВПП ДПС). Як повідомив начальник Головного управління ДПС у Запорізькій області Роман Афонов, запорізькі підприємства, організації і установи сплатили майже 3,1 мільйона, фізичні особи – понад 1,5 мільйона.

Половину надходжень забезпечили автовласники обласного центру – 2 мільйони 313 тисяч, мелітопольські та веселівські платники спрямували до скарбниці 482 тисячі, оріхівські та гуляйпільські – 424 тисячі, бердянські та приморські – 355 тисяч, пологівські, більмацькі та розівські – 260 тисяч, василівські та михайлівські – 225 тисяч тощо.

Станом на початок жовтня в області нараховується 136 юридичних та 90 фізичних осіб-платників транспортного податку. Вони володіють легковими автомобілями з датою випуску до п’яти років та середньоринковою вартістю понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати.

Перелік таких автівок розміщено на сайті податкової служби та Мінекономрозвитку. Ставка податку становить 25 тисяч гривень на рік.

Головне управління ДПС у Запорізькій області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН