Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарня ім.Є.Є.Карабелеша отримала звання «Лідер галузі 2020»

Успішність медичного закладу підтвердив Національний бізнес-рейтинг в Україні. Відтак лікарня увійшла в когорту найкращих 100 медичних закладів, які отримали незалежну бізнес-нагороду «Лідер галузі 2020». Підґрунтям для нагородження стали результати рейтингу суб’єктів господарювання України. Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, внесок у розвиток підприємництва та економіки, підвищення рівня добробуту громадян нашої країни.

Вже понад 100 років медична установа надає як первинну так і вторинну медичну допомогу жителям м.Херсона і Херсонської області. І при цьому завжди піклується про покращення умов роботи для лікарів і медсестер, надання профілактичної і невідкладної медичної допомоги. Адже здоров’я людини є основною цінністю, від якої залежить якість життя, від самого народження і до останніх днів на цьому світі.

«Нагорода „Лідер галузі 2020“ для всього нашого колективу — це натхнення, підтвердження успішності і результативності праці, авторитетне визнання успіху»,- наголошує Малицька Алла, генеральний директор КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша».

Рейтинг підприємств будується на основі даних фінансової звітності, а тому його результати об’єктивні й показують реальних лідерів у кожній галузі.

Національний бізнес-рейтинг в Україні уже шістнадцять років проводить дослідження діяльності вітчизняних підприємств, надає їм інформаційну підтримку та маркетингові інструменти. Лідери рейтингів отримують можливості й ексклюзивні інструменти для подальшого розвитку й зростання.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН