Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні проходить фотовиставка “Старий Херсон” (Відео)

Унікальні фотороботи подаровані Херсонському обласному краєзнавчому Артемом Кияновським, директором Школи гуманітарної праці, який захопився ідеєю показати старий Херсон через фотооб`єктив ще в 2009 році.

Саме тоді Артем Кияновський передав музею свої перші роботи, але ці – інші, бо більше деталей, внутрішніх інтер`єрів, під`їздів тощо. Фотографія – це мить, це історія сьогодні, а на майбутнє- це фотофіксація, в якій наші нащадки та досліджувачі пізнаватимуть наше життя“, – зазначає заступник директора з наукової роботи Юлія Ржевська. Нині у доробку майстра більше 1500 робіт, є й ті, які відображають споруди, що за останнє десятиліття зникли .

Наші предки любили своє місто, це відчувається в різних деталях, фрагментах оздоблень. Я теж люблю Херсон, я тут народився і виріс, не збираюсь нікуда виїжджати і дуже хочу , щоб він знову став комфортним і затишним для городян. І дуже сподіваюсь, що разом ми зможемо це зробити“, – розповів журналістам “Українського півдня” Артем Кияновський.

У планах Артема Кияновського спільно з краєзнавчим музеєм створення віртуальної фотовиставки “Старий Херсон”. Детальніше у відеоУкраїнського півдня“:

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН