Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Місцеві бюджети Херсонщини отримали 3,3 мільярда гривень податків

За 8 місяців 2020 року від платників податків до місцевих бюджетів Херсонщини надійшло 3285 млн гривень податкових платежів. Це на 139 млн гривень більше, ніж торік. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За звітний період платники Херсонського управління перерахували 1918 млн гривень податків, Новокаховського – 1010 млн гривень, Генічеського – 357 млн гривень місцевих податків і зборів.

Серед лідерів бюджетоутворюючих місцевих податків: ПДФО – 2115 млн гривень, єдиний податок для суб’єктів малого підприємства – 470 млн гривень та плата за землю – 439 млн гривень до бюджетів місцевих громад.

Дієвими резервами надходжень до місцевих бюджетів Херсонщини залишаються: офіційне працевлаштування найманих працівників на територіях місцевих громад, декларування доходів громадян, отриманих від оренди земельних ділянок та паїв, інших доходів, а також акцизний податок з реалізації підакцизних товарів у сільській місцевості.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН