Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медики Херсона влаштували конкурс для пацієнтів

«Будь активним, будь рухливим і будеш здоровим!» Під таким девізом КНП «Херсонська міська лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» оголошсила конкурс для пацієнтів з нагоди Міжнародного дня лікаря, що святкуватиметься на початку жовтня.

До участі у конкурсі запрошуються херсонці і жителі області, стать учасників і вікова категорія – без обмежень.

Умова конкурсу – надіслати коротке відео хронометражем 30-40 секунд у горизонтальному форматі, на якому пацієнт займається улюбленим видом спорту чи робить будь-які фізичні вправи, тобто гартує міць свого тіла, щоб зміцнити свій внутрішній дух.

Основна мета конкурсу – мотивувати громадян до здорового способу життя і системно турбуватися про своє здоров’я. До того ж, медики лікарні, що започатковує нову форму пропаганди здорового способу життя, і самі активно займаються спортом. Зокрема, щорічно беруть участь в різних спортивних Спартакіадах, змаганнях і традиційно займають призові місця. Долучають до захоплень і членів своїх родин (на фото – карабелешівці під час Спартакіади-2019).

За результати конкурсу троє переможців-призерів будуть заохочені призами, а ті, хто ввійде до десятки кращих – отримають сюрпризи.

Відеоматеріали чекатимуть в лікарні до 1 жовтня за адресою: 73000, м.Херсон, проспект Ушакова, 22/1 (на електронних носіях) або надсилати на електронну адресу: seaclinic@ukr.net. Контактна особа з питань конкурсу Лисенко Галина, тел.0502434132.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН