Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Володимир Коваленко розпочав щорічну звітну кампанію перед виборцями Нової Каховки

Вже третій термін поспіль, перебуваючи на посаді міського голови Нової Каховки Володимир Коваленко щорічно восени звітує перед мешканцями міста про підсумки роботи міської влади за рік, що закінчується.

Вчора, 1 вересня, він завітав на зустріч з колективом Новокаховського професійного електротехнічного ліцею (директор Олександра Карпенкова), який радо зустрів завжди бажаного гостя, повідомляє Online НК.

Володимир Коваленко розповів присутнім про те, що робила цього року міська влада з питань поліпшення умов життя городян, розвитку міської інфраструктури, забезпеченню загальнодержавних реформ у сфері освіти та охорони здоров’я, діяльності комунальних підприємств міста.

Поділився городський очільник і своїм баченням формування міського бюджету на 2021 рік, проблемами які постають перед владою у зв’язку з цим та новими умовами праці в умовах коронавірусної пандемії.

По завершенню звіту Володимир Іванович відповів на чисельні запитання присутніх, які стосувалися окремих моментів щодо ремонту внутриквартальних проїздів, обрізки дерев на вулицях міста, тощо.

Користуючись нагодою, міський голова оглянув учбовий заклад на предмет підготовки його до нового навчального року.

В подальшому Володимир Коваленко також звітуватиме перед трудовими колективами Новокаховської громади.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН