Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбувся регіональний Форум адвокатів

22 серпня 2020 року відбувся 7 Регіональний Форум адвокатів «Таврійські зорі», започаткований Радою адвокатів Херсонської області за участі ВГО ААУ у 2014 році.

Гостинна Херсонська земля вже всьоме збирала адвокатів для відвертого професійного спілкування , обговорення актуальних тем адвокатської практики, обміну досвідом задля вирішення питань: якою бути адвокатурі завтра та як долати ті перешкоди та складнощі, котрі висуває щоденне адвокатське буття.

Відкрила Форум голова Ради адвокатів Херсонської області Інна Мокіна та член Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Марина Дімчогло презентацією « Репутаційні аспекти Правил адвокатської етики», яка викликали жвавий інтерес не тільки херсонських адвокатів, а й колег з інших регіонів, які декількома днями раніше мали можливість взяти участь у перегляді та задати свої питання завдяки платформі ZOOM за технічної підтримки Національної асоціації адвокатів України.

Відвідав Херсонщину голова Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури України Сергій Вілков, який виступив перед адвокатами регіону з доповіддю щодо узагальнення дисциплінарної практики. Багатогранна адвокатська діяльність була висвітлена у акредитованих Експертною радою Національної асоціації адвокатів України презентаціях з різних галузей права.

Адвокат Дмитро Ігнатов поділився досвідом у захисті інтересів при розгляді справ про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 130 КУпАП, адвокат Адвокатського об’єднання « Дудченко, Корнелюк і Мусулевський» Вадим Корнелюк висвітлив актуальну проблематику митного права, адвокати Андрій Станчук ( член Ради адвокатів Херсонської області) та Яна Прокопенко вдало та змістовно поділилися досвідом у галузі податкового, господарського та адміністративного права.

Цікавий блок, присвячений цивільному праву, а саме договору позики, представив адвокат , член КДКА Херсонської області Денис Блонський. Неабиякий інтерес викликала актуальна презентація з кримінального права та процесу члена Ради адвокатів Херсонської області Дмитра Болтушенка. Приємно було побачити на Форумі й гостя з Київа адвоката Тараса Ламаха з презентацією по судовій балістиці. «Вишенькою на торті» стала презентація нового комітету, започаткованого НААУ, який розпочав свою роботу у тісній співпраці з Радою адвокатів Херсонської області «NEX GEN».

Його очолили молода та енергійна адвокатеса Юлія Сергет (адвокатське об’єднання « Сергет та партнери»). Форум надав адвокатам Херсонщини не тільки можливість підвищити кваліфікацію, набравши необхідну кількість залікових балів , а й поспілкуватися у неформальній обстановці, побачивши один одного після тривалої ізоляції під час дії карантинних обмежень.

Незабаром нові зустрічі на осінньому Форумі. Бажаємо успіху херсонським адвокатам!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН