Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соціальна перукарня та банк одягу працюють у Новій Каховці

У кожної людини в житті настає період поважного віку. Справлятися з проблемами, неможливістю організувати побут і дозвілля літніх людей покликані спеціалісти територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради. Бути поруч із громадянами похилого віку, особами з інвалідністю, знати їхні конкретні потреби і всіляко допомагати, зробити життя громадян краще – саме у цьому вбачає своє гуманне покликання колектив працівників територіального центру.

Крім надання соціальних послуг, громадяни, які знаходяться на обслуговуванні в територіальному центрі можуть скористатися перукарськими послугами, які надає кваліфікований перукар відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги – Валентина Алікіна, майстер своєї справи. Вона має особистий підхід до кожного громадянина похилого віку або особи з інвалідністю. Валентина вміє організувати свою роботу так, що ніхто не залишиться без уваги і працює не лише в місті, але на всій території Новокаховської міської об’єднаної територіальної громади. Наш перукар надає послуги із стрижки та фарбування волосся. У разі необхідності послуги перукаря надаються вдома. Перукарське мистецтво – це мистецтво дарувати радість та позитивні емоції.

Право на отримання перукарських соціальних послуг у територіальному центрі мають громадяни похилого віку, особи з інвалідністю.

При відділенні діє банк б/у одягу та взуття, який постійно поповнюється завдяки мешканцям Новокаховської міської територіальної громади. Малозабезпечені, одинокі громадяни похилого віку, бездомні громадяни звертаються за допомогою, хто не має можливості у придбанні нових речей.

Банк одягу та взуття розміщено та знаходиться за адресою: вул. Історична, буд. 52, тел.. 4 34 44.

Бажаючі поповнити банк одягу або придбати необхідні речі можуть звернутись за адресою: вул. Історична, 52., тел.. 4 34 44.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН