Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці створені оперативні мобільні групи для надання соціальних послуг

При Управлінні праці та соціального захисту населення Новокаховської ОТГ, що на Херсонщині, створені три мобільні бригади з питань оперативного реагування на потреби в наданні соціальних послуг сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та в яких виховуються діти з інвалідністю, особам похилого віку та особам з інвалідністю, які потребують сторонньої допомоги, повідомляє Online НК.

Вони створені у зв’язку з впровадженням на території Новокаховської міської об’єднаної територіальної громади попереджувальних заходів щодо розповсюдження коронавірусної інфекції, керуючись протокольними рішеннями міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новокаховської міської ради, наказом Департаменту соціального захисту населення від 12.03.2020 р. № 40 «Про вжиття попереджувальних заходів» з 17 березня 2020 року по 3 квітня 2020 року.

До складу мобільних бригад увійшли представники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новокаховської міської ради, Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей інвалідів.

Учасники мобільних бригад забезпечують оперативне надання соціальних послуг особам, що за станом здоров’я потребують сторонньої допомоги у вигляді доставки продуктів харчування, ліків на вирішення питань з організації надання першої медичної допомоги.

У разі виникнення потреби у наданні допомоги мобільними бригадами просимо звертатися за телефонами: 42116, 54575, 53758.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН