Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці міський голова Володимир Коваленко привітав першобудівників

28 лютого місто Нова Каховка, що на Херсонщині, святкує свій 68 день народження. В місті в цей відмічається День першобудівників, повідомляє  Online НК.

На початку 2000-х років міська рада Нової Каховки встановила це свято у місті. А рада ветеранів війни та праці визначила, що статус «першобудівника Нової Каховки» мають всі ті, хто працював на будівництві міста, ГЕС станом до 28 лютого 1952 року.

На сьогодні першобудівників залишилось 42 людини. Всі вони отримують матеріальну допомогу у 3 тисячі гривень. Окрім цього міська рада ветеранів підготувала кожному продовольчі набори, які доставлять ветеранам члени президії ради ветеранів.

Взяв участь у цьому і міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Майже усіх першобудівників він знає особисто, постійно опікується їх проблемами, надає посильну допомогу у вирішенні побутових проблем.

Сьогодні, 26 лютого, Володимир Коваленко разом з головою міської ради ветеранів війни та праці Дмитром Папушею особисто поздоровив першобудівників Ольгу Василівну Завгородню та Маргариту Костянтинівну Аршаєву зі святом – Днем народження міста, побажав їм здоров’я та залишатися прикладом для своїх дітей, онуків, правнуків у бажанні жити і творити добро в житті. Також він передав першобудівникам продуктові набори.

Рада ветеранів міста висловлює вдячність за постійну увагу та турботу про першобудівників міста міському голові Володимиру Коваленко, депутатському корпусу міської ради.

Щира вдячність благодійному фонду «Н. Каховка» (керівник Наталія Безп’ята) та приватному підприємцю Олексію Кибалко (магазин «Ветеран») за допомогу в формуванні продуктових наборів першобудівникам.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН