Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як у Новій Каховці дотримуються карантину

На території міста Нова Каховка для контролю дотримання вимог карантину, затверджених постановою Кабміну України  та рішеннями комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та назвичайних ситуацій створені   та працюють мобільні групи, до складу яких входять представники національної поліції, міського виконавчого комітету та Новокаховського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Під час роботи комісії спеціалісти Держпродспоживслужби проводять роз’яснювальну роботу  із працівниками, що зайняті роздрібною торгівлею продуктами харчування та засобами гігієни, працівниками банківських установ на підвідомчій території,  щодо дотримання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 (зі змінами від 02.04.2020 №255) «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

У ході роботи роз’яснено про важливість використання засобів особистої гігієни, проведення якісної дезінфекції робочих поверхонь і приміщень, наявності антисептиків для персоналу та  відвідувачів. Зосереджено увагу на допустимості реалізації тільки фасованих продовольчих товарів, забороні продажу в режимі самообслуговування вагових продовольчих товарів, дотриманні відстані між відвідувачами в черзі до каси і в торговій залі та ін.

Нагадуємо, що саме суб’єкти господарювання, яким дозволено здійснювати господарську діяльність в умовах карантину, повинні забезпечити для своїх працівників та відвідувачів безпечні умови перебування у цих приміщеннях.

Держпродспоживслужба у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН