Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські юнаки стали чемпіонами Херсонщини з футзалу

15 та 16 лютого у Бериславському спорткомлексі “Юність” пройшла фінальна частина чемпіонату Херсонщини з футзалу серед юнаків 2004-2005 року народження.

Новокаховських футзалістів на цьому змаганні представляла команда “Енергія” під керівництвом тренера Анатолія Бакуліна, повідомляє  Online НК.

В перший день новокаховчани провели два матчі і в обох перемогли. Спочатку виграли у команди “Освіта-2004” з Херсону із рахунком 1:0, а потім перемогли однолітків з Високопілля із рахунком 3:2.

У напівфіналі “енергетиків” чекала нелегка зустріч з принциповим противником – херсонським “Кристалом”. Цікава й видовищна гра у відведений час не виявила переможця, кожна команда забила по два мячі. Отже переможець визначався у серії пенальті. Всього їх було пробито 18 (!!!), і останній таки взяв воротар новокаховчан Тарас Рахмилевич, який вивів команду до фіналу.

Легких фінальних зустрічей не буває апріорі. Знову прийшлось грати з херсонською “Освітою-2004”. На кону стояли золоті нагороди і Кубок переможців. Матч видався нервовим та суперечливим. Перший тайм новокаховчани програли з рахунко 0:1. Що говорив в перерві своїм вихованцям Анатолій Бакулін знає тільки він і його підопічні, але грати вони стали виключно на перемогу. Дві комбінації, які провели “енергетики”, можна занести в підручник з футболу. Вони вивели Максима Зубова на пусті ворота і новокаховчани повели з рахунком 2:1! Сприяли цьому шедевральні передачі Серебрянського і Оболенцева. Фінальну крапку в цьому нелегкому протистоянні поставив Серебрянський. Загальний рахунок 3:1 і золоті нагороди по праву отримали новокаховчани! Це була дійсно вольова і заслужена перемога!

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради вітає юних спортсменів і їх тренера та бажає подальших успіхів у спорті!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН