Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчан запрошують оформити субсидію на тверде паливо і скраплений газ у 2020 році

Управління  соціального захисту населення Новокаховської міської ради, що на Херсонщині, запрошує власників домогосподарств, житло яких не забезпечене природним газом або електричною енергію для індивідуального опалення, оформити житлову субсидію на придбання твердого  побутового палива та скрапленого газу, повідомляє  Online НК.

Положенням про порядок призначення житлових субсидій затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995  № 848 передбачено, що субсидія на придбання скрапленого газу,  твердого та рідкого пічного побутового палива призначається один раз в календарному році тільки за особистим зверненням заявника та надається на календарний рік, при цьому субсидія на оплату житлово-комунальних послуг розраховується з місяця звернення за її призначенням до закінчення календарного року.

Для оформлення житлової субсидії необхідно звернутися до управління соціального захисту населення та подати заяву про призначення субсидії та декларацію.

Громадянам, які в 2019 р. одержували житлову субсидію на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива та одночасно на оплату житлово-комунальних послуг (водопостачання, електроенергія тощо) і у яких відсутня заборгованість з оплати за ці послуги,  житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг в 2020 році призначається у грошовій готівковій формі. Тому разом з заявою та декларацію потрібно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому є бажання одержувати субсидію готівкою.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН