Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У День Незалежності в Херсоні зранку пролунала молитва (фото)

Про це повідомляє у Фейсбуці херсонська журналістка Лідія Григор`єва у групі Новини півдня України:

“Херсон. День Незалежності України розпочався з молитви! Будьмо вдячні воїнам, які віддали своє життя за рідну країну, будьмо мудрими свідомими громадянами! Справжня свобода виборюється!”

 

 

Далі у Херсоні відбудуться такі заходи:

10:00 – концертна програма за участю кращих творчих колективів та представників національних товариств, що відбудеться на площі біля ККЗ “Ювілейний”.
15:30 – 18:00 – чемпіонат Херсонської області з гирьового спорту «Гвардійський ривок» (Площа біля ККЗ “Ювілейний”).
18:00 – ІІ Південний Шевченко РОК ФЕСТ «Кобзар», який відбудеться на площі біля ККЗ “Ювілейний”.
Окрім офційних заходів, патріотична громадськість міста готує також акції та флешмоби до 29 річниці Незалежності України. 
Так голова ГО “УЧАСНИКИ АТО-ПіВДЕНЬ” Ігор Осауленко, на своїй сторінці у Фейсбук , повідомив про підготвку “Маршу ветеранів АТО/ООС в Херсоні”.
“Шановні друзі-однодумці, патріоти ! Це – пост звернення.ГО “УЧАСНИКИ АТО-ПіВДЕНЬ” та Команда “Херсонська Чайка” та прихильники пропонуємо провести марш у Херсоні на День Незалежності – 24 серпня.
Мета – показати, що, незважаючи ні на що, патріоти залишаються РАЗОМ, що наш рідний Херсон – це УКРАЇНА!
На самому заході будемо раді бачити вас з прапорами України, прапорами бойових підрозділів, добробатів та волонтерських організацій”,- йдеться в повідомленні.
Також нагадаємо, що 24 серпня відбудеться Рок-фестиваль “ШевченкоФест 2.0”. За словами його організаторки, керівниці обласного Палацу молоді і студентів Олени Звягіної, цьогоріч на рок-фестиваль завітають музичні гурти з багатьох українських міст: Хмельницького, Львова, Дніпра, Харкова та інших.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН