Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулися судові слухання у справі про загибель дитини в запорізькому парку “Дубовий Гай”

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав колишньому директору центрального парку культури та відпочинку “Дубовий гай” Олегу Комаренку запобіжний захід – нічний домашній арешт з 21 серпня до 17 жовтня.

Екс-посадовцю інкримінують службову недбалість, яка призвела до загибелі дитини. Колишній директор парку та його адвокатка Тетяна Щербань коментувати справу відмовилися. За словами адвокатки, відповідальність і покарання мають нести інші керівники, і претензії до Олега Комаренка незрозумілі, оскільки документів, що підтверджують перебування дерев’яних фігур, одна з яких і спричинила смерть дитини, на балансі парку, у нього не було. Олега Комаренка звинувачують за ч. 2 с. 367 КК України.

Батько загиблої дитини Анни Ждан – Олександр Ждан, також висловив свою позицію. На його думку, колишній директор парку не відчуває своєї провини: “Коли людина відповідальна за щось, то за це вона має нести відповідальність. Те, що щось знаходиться на балансі, що ні, як це? Це знаходиться на його території. Він повинен це контролювати. А вони нам кажуть, що скульптури не були на балансі і що ви від нас хочете. Ми чекаємо на справедливість, і справедливе покарання, аби в майбутньому ні з ким таких випадків не було. Діти повинні відпочивати в таких парках, а не вмирати. Керівники повинні бути відповідальні. Директор з нами був від початку. Місто нам передавало гроші як підтримку я від них відмовився”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН