Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Суд відпустив підозрюваних у резонансному вбивстві в Кирилівці додому

Підозрюваних у нанесенні смертельних ножових поранень суд Мелітополя відпустив додому під домашній арешт.

Мелітопольский суд відпустив під домашній арешт винуватців збройного конфлікту у запорізькій Кирилівці, про це в своєму Facebook написав перший заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін.

“На жаль, життя людини сьогодні, враховуючи рішення Мелітопольського суду, нічого не варте. На цих вихідних, 3 серпня 2019 року, на пляжі розважального центру «Сальвадор Далі» в Кирилівці Запорізької області між двома групами відпочиваючих виник словесний конфлікт, який перейшов згодом у бійку з використанням однією із сторін ножей та зброї. В результаті четверо мешканців Запорізької області отримали поранення різних ступенів тяжкості й були доставлені до лікарні.

Працівниками поліції Запорізької області троє причетних до хуліганських дій і нанесення тяжких тілесних ушкоджень з використанням зброї відразу були затримані. Вчора зранку один із поранених чоловіків, 1990 р.н., від отриманих поранень в лікарні помер. І вчора ж Мелітопольській суд обрав міру запобіжного заходу для двох затриманих підозрюваних – цілодобовий домашній арешт без засобів контролю, третього мабуть суд відпустить сьогодні. Але суддя прийняв таке рішення – вбив та йди і сиди вдома. Ну що ж й це його право…”

https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/2150674128558583

Факти Запоріжжя

Поділитись публікацією

Один коментар

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН