Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Водні поліцейські Херсонщини разом із колегами з Донеччини попередили браконьєрський вилов риби в озері Сиваш

Спільний патруль з числа працівників відділення поліції в порту «Херсон» та їх колег з Донецької області провели відпрацювання акваторії оз. Сиваш.

Під час рейду неподалік від с. Щасливцеве Генічеського району поліцейські виявили у воді 14 браконьєрських сіток загальною довжиною близько однієї тисячі метрів. Живі водні біоресурси (риба видів лобань, камбала та піленгас) були повернуті неушкодженими в природнє середовище, а незаконні знаряддя лову вилучені. Попереджена шкода оцінюється в суму 32 тисячі гривень.

Як зазначає начальник відділення поліції в порту «Херсон» Максим Жарков, з початку тижня в акваторії оз. Сиваш працівники підрозділу загалом виявили 87 браконьєрських сіток загальною довжиною понад 4,5 кілометри.

Уся риба, яка в них знаходилася, була повернута назад у воду. Шкода, яку б власники незаконних знарядь лову могли завдати державі, оцінюється в суму понад 237 тисяч гривень. Відпрацювання морської акваторії Херсонщини щодо попередження незаконного видобутку живих водних біоресурсів продовжується.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН