Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські встановили чоловіків, які уганяли мопеди

За минулий тиждень до поліції Херсонщини надійшло 2 повідомлення про угон мопедів. Оперативники розшукали зловмисників, транспортні засоби незабаром будуть повернуті законним власникам.

Тиждень тому у Скадовську біля однієї з баз відпочинку невідомі угнали мопед. Оперативники розпочали пошуки транспортного засобу. Опитавши свідків та переглянувши камери відеоспостереження поліцейські побачили двох чоловіків неподалік від місця злочину. Через декілька хвилин один з них вже котив викрадений мопед у невідомому напрямку. Розпочались оперативно-розшукові заходи.
Через декілька діб у Дніпровському районі міста Херсон був викрадений мопед таким же чином, як і на курорті. На камерах відеоспостереження поліцейські побачили, як один з чоловіків котив мопед до автомобіля, де його спільник допомагав завантажити двоколісного до багажника авто.


Як повідомив начальник Управління карного розшуку поліції Херсонщини Денис Карімов, оперативники швидко встановили осіб зловмисників. Ними виявились 35-річний херсонець та його 16-річний спільник. Чоловіки пояснили, що були на відпочинку у Скадовську, де вирішили угнати мопед, а коли повернулись у місто угнали ще один. Під час санкціонованого обшуку у помешканні одного з фігурантів знайшли викрадені мопеди, один з яких був у розібраному стані, а другий вже перефарбований у інший колір. Зловмисники пояснили, що хотіли таким чином уникнути від відповідальності та в подальшому продати транспортні засоби.


За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Незабаром мопеди будуть повернуті власникам. Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру. Триває досудове розслідування.

Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН