Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліцейські стежать за безпекою жителів сіл, які межують із зоною бойових дій

Працівники відділення №1 Бериславського районного відділу поліції патрулюють прифронтові села Кочубеївської територіальної громади (Краснівку, Кочубеївку і Микільське), які російські військові щодня обстрілюють усіма видами зброї. Поліцейські всебічно підтримують місцеве населення та документують злочини окупантів.

Якщо до війни у цих населених пунктах мешкало трохи більше тисячі жителів, то нині залишилося вполовину менше. Люди вимушено покинули домівки через постійні обстріли, наслідком яких стала гуманітарна криза, відсутність водопостачання та електроенергії. У селах нині переважно літні люди, які не хочуть залишати господарства.

Поліцейські допомагають цим громадянам, привозять гуманітарні продуктові набори та питну воду. Працівники поліції патрулюють села, щоб не допустити випадків мародерства, підтримують там правопорядок, фіксують воєнні злочини російської армії. Поліцейські спілкуються з жителями, щоб дізнатися про їх першочергові потреби та просять людей бути дуже уважними, не наближатися і не торкатися підозрілих предметів, також звертати увагу на незнайомих людей, які можуть з’явитися в селі. Люди знають, що за будь-яких потреб можна звернутися до поліцейського та отримати допомогу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН