Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині поліціянти розшукали зниклу дворічну дитину

Вчора у місті Берислав в поліцію зателефонувала жінка і пояснила, що біля багатоповерхівки знаходиться маленька дівчинка в резинових чоботах. Більше з одягу на ній нічого не було. Дитина знаходилася на вулиці сама без супроводу дорослих. Про це повідомили у пресслужбі.

На місце швидко прибули дільничні офіцери поліції та працівники сектору ювенальної превенції Бериславського відділу поліції. Дізнатися щось у самої дитини було неможливо, адже вона не розмовляла і не могла назвати навіть своє ім’я. На вигляд дівчинці було приблизно 2-3 роки. Маленька поводилася спокійно і не плакала. Жителі багатоповерхівки винесли їй одяг та іграшки.
Як повідомив начальник Бериславського відділу поліції Роман Панасюк, працівники поліції розподілилися на кілька груп та почали обходити район, де знайшли дитину. Заходили у кожен двір та опитували мешканців. Приблизно через 20 хвилин пошуків батьків одна з жінок підтвердила, що не може знайти свою доньку віком 2,7 роки. Поліцейські привели дівчинку і вона упізнала маму.
27-річна жінка пояснила, що прокинулася рано і донька ще спала. Вона вирішила лягти біля неї і задрімала. Коли ж прокинулася, дитини на ліжку вже не було. Мати спочатку сама шукала доньку у дворі і вже мала намір телефонувати в поліцію. Жінка щиро подякувала поліцейським, а також небайдужим громадянам, які не залишили її дитину саму на вулиці.

У відношенні матері працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Про ситуацію поліцейські повідомили в службу у справах дітей.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН