Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В рамках проекту “Безпечне місто” в Білозерській громаді підключили 13 камер відеоспостереження

У Білозерській громаді почав діяти проект «Безпечне місто». Тринадцять камер відеоспостереження вже працюють у Білозерці, Надеждівці та Томиній Балці. Трансляція здійснюється на сервер поліції. Окрім цього, ведеться запис

Камери відеоспостереження встановлені за рахунок спонсорської допомоги від благодійного фонду приватного підприємця Валерія Кодецького.

«Хочу подякувати Валерію Івановичу за надану допомогу, – говорить селищний голова Антоніна Чередник. – Дуже приємно, що є такі люди, які не забувають свою батьківщину. Це вже не перший подарунок від Валерія Івановича для Білозерки. Раніше він придбав медичне обладнання для районної лікарні. Також дякую представникам поліції, які допомогли визначити проблемні місця для встановлення камер».

Заступник начальника Білозерського відділення поліції Олесандр Чижов впевнений, що нові камери відеоспостереження допоможуть правоохоронцям у розкритті та профілактиці злочинів. «Це суттєва допомога поліції, – зазначив Олександр Чижов. – В камерах дуже хороший зум, тому без проблем можна побачити номер автомобіля. В нічний час видимість також добра».

«Безпечне місто» — один із соціальних проектів, реалізований як комплекс інноваційних рішень, що забезпечує відеофіксацію транспортного і пішохідного трафіку та сприяє виявленню порушень.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН